Dårlig dag..

Dyrevældfærd!

Dyrevældfærd!
animals_matter
Der skal tages hånd om tingene omkring dyrene i hele verden.
Jeg er en stor dyre elsker, og går rigtigt meget op i dyrevældfærd. Det med at dyrene skal have gode vilkår, og ha’ en godt liv. Jeg holder mig meget opdateret på de forskellige dyre organistioner for at få et indblik i de ting de har få modet, at få gjort, og samtidigt også få et indblik i hvordan de forskellige dyr bliver behandlet. Det er jo helt forfærdeligt!
Lad os tage Danmark eksempel, det har været lovligt at have sex med dyr?!? Det er noget jeg simpelhen ikke kan og aldrig vil forstå hvorfor det har været det og hvad det er for nogle sygemennekser som ville have lyst til at gøre det?!? Men nu er det endeligt langt om længe, blevet ulovligt at have dyresex i Danmark. JA TAK!
Der blev den danske dyrevældfærd lige opdateret til noget bedre!
Men vi skal stadigvæk blive ved med at kæmpe for bedre dyrevældfærd i Danmark og samtidigt resten af verden. De kan hverken sige fra eller til, ligesom mennesker kan, så derfor må vi være deres stemmer!

Organistioner jeg holder mig opdateret hos.

I Danmark har vi dyreværnet og dyrenes beskyttelse som virkelig gøre meget for de dyr der er i Danmark. De har også en FB side hvor man kan gå ind og følge dem og så holde sig opdateret om hvad de laver osv. Det er 2 af de sider jeg holder meget øje med, og det ville være fedt hvis i gik ind på deres side eller hjemmeside og læste om hvor meget de gør for dyrene i Danmark

Jeg holder mig også opdateret på det der engang hed WSPA, som hedder nu World Animal Protection. Og de gør virkelig meget for dyrene. Når man går ind og kigger på deres side, kan man være med til at hjælpe dyrene ved at skrive under på underskrift indsamlinger, som forgår på nettet. En af de underskrift indsamlinger er at stoppe hunde drab i Europa – hver med til at gør noget godt ved at klikke her!

11178617_890183757695290_256734602_nJeg vil komme til at komme med mange flere indlæg omkring dyrevældfærd og underskrift indsamlinger. Så hold jeg opdateret og vær med til at gøre en forskel. Men vil også komme ind med mange flere opdateringer om mit liv osv. Kom gerne med kommentar til dette indlæg, hvordan er jeres holdning til dyrevældfærd?

Xoxo Z.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dårlig dag..