Zandra Schmidt new blogger! Let's talk about Charlie Herbdo....

Zandra Schmidt new blogger! Let’s talk about Charlie Herbdo….

Hey peps, mit navn er Zandra Schmidt og er 17 1/2 år gammel.

10904345_838435096203490_1066643793_n

Her på bloggen, vil jeg komme ud med de ting jeg går rundt med i hverdagen og mine holdninger, og selvfølgelig om min hverdag og hvad der sker i mit liv.

Vi kan jo allerede starte med det der er sket i Frankrig, det er jo så forfærdeligt! Det kan vi vidst alle sammen godt blive enige om…. Og det er det der kører i medierne hele tiden i øjeblikket.. Der er mange forskellige holdninger til det, nogen synes at vi skal lave flere tegninger om det, og det er jo totalt unødvendigt. Jo selvfølgelig skal folk ha lov til at lave sjov med ting og man skal nok ikke tage det så personligt, men alligevel! Hvorfor?

Jeg synes at de ikke skal tage det så personligt, men alligevel alle ved hvor højt muslimer går op i sin tro, og ja vi har ydringsfrihed men man skal heller ikke støde nogle mennekser, vi alle skulle kunne være har, så det er jo totalt unødvendigt så at provokere muslimerne, vi ville heller ikke kunne ha hvis folk gjorde ekempel tegnede sådan nogle tegninger om os? men altså, vi kan jo åbenbart heller ikke leve i en verden uden problemer.. Og hørte også at franskmændene havde brandt deres mosker, så de jo ikke meget bedre selv altså, fordi der er nogle som tager nogle valg så skal det gå ud over alle de andre, ikke fair, i følge mig, kunne komme med meget mere…. Men hvad synes i? hvordan er jeres holdninger til det der sker i paris?

xoxo Z

1

  • Here are more blogging tips that may help you earn and clear off your debts.
    I know that boys do not usually have diaries, but
    I say, why not. Controversy is best served with smart writing or truly amazing graphics.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zandra Schmidt new blogger! Let's talk about Charlie Herbdo....